Co vás čeká dobrého?

Jednou z nejzákladnějších informací každého turnaje a obzvlášť třídenního turnaje je samozřejmě jídelní lístek. Co bude k obědu … to je oč tu běží! Ani na G Open tomu není jinak a jsem rád, že vám již dnes mohu představit harmonogram naší kuchyně. Musíte se přeci na něco těšit.

  • snídaně: tato disciplína vznikla již dávno před námi a proto na ní není ani radno ani potřeba cokoliv měnit. Prostě míchaná vajíčka nebo volská oka, opečená slanina, párečky s hořčící a křenem, pomazánka na chleba a něco sladkého ke kávě. Obvykle to bývá domácí buchta nebo koláč
  • páteční oběd:
    • kuřecí paličky, vařený brambor, kyselá okurka
  • sobotní oběd:
    • hovězí guláš s houskovým knedlíkem (bez kyselé okurky)
  • nedělní oběd:
    • podlehli jsme nátlaku hráčů a opět zařadili nudnou grilovačku pana domácího. Sám Honza Šefčík se bude potit u grilu a připravovat pro vás vepřové či kuřecí steaky, které si obložíte opečenými brambory, zeleninovým salátem (určitě se nějak jmenuje) a takovou tou bílou salakvardou ze skleněné mísy

Věříme, že ani tentokrát vás grabštejnská striktně domácí kuchyně nezklame.

Prosíme hráče, aby si dobře promysleli grafikon svého stravování. Snídaně je formou švédského stolu k dispozici do 11.00 a oběd lze užívat buď standartně po hře nebo v případě pozdějšího startu i před hrou.